29 Марта 2024 Пятница
 
Музыкальные новости

Друга Ріка запустила радіоканал в інтернеті

16.10.2009
 

«Друга Ріка» запустила власний радіоканал, на якому цілодобово можна буде слухати студійні записи, ремікси та живі концерти гурту, а також улюблену музику самих музикантів.

Відкриття цього каналу стало можливим завдяки старту в Україні нового інтернет-радіо Online.FM. Цей проект є дочірньою станцією популярного польського інтернет-радіо Open.FM, аудиторія якого сягає 2 мільйонів відвідувачів на добу.

Для українських меломанів Online.FM пропонує багато можливостей для вибору музики – вже зараз в ефірі станції працюють канали Party, Disco, Relax, R’n’B, House, Latino, Classical Rock та Jazz. Музика українських виконавців представлена на каналах Ukrainian Rock та Ukrainian Pop, а молоді гурти матимуть змогу «виступати» на каналі New Ukrainian Stars. Проте головною фішкою станції стануть тематичні канали як-то канали окремих гуртів, чи вже існуючий фестивальний канал Sziget.

Що стосується каналу від «Другої ріки», то на ньому можна буде почути дуже різну музику, адже ефір буде складатися з блоків від кожного з учасників гурту. «Ми хочемо показати своїм шанувальникам, на чому зростала «Друга Ріка», що ми слухали, коли вперше взяли гітари в руки і що слухаємо тепер, - каже вокаліст «Другої Ріки» Валерій Харчишин. - Крім того, зазвичай на сцені і в пресі на першому місці я, як фронтмен. А тут у нас буде можливість познайомити наших слухачів ближче з іншими музикантами, чи хоча б з їхніми музичними смаками».

Свій канал на Online.FM хлопці також планують використовувати для спілкування зі своїми прихильниками і для вивчення їхніх уподобань. «Ми часто вагаємося, перед тим як визначитися з тим, яку пісню зробити наступним синглом, чи на який трек знімати кліп, - продовжує Валерій. - Тепер ми зможемо долучати до цього наших фанів, ми будемо проводити опитування слухачів нашого радіо і вони зможуть голосувати за той чи інший трек».

 
Комментарии Комментировать
 
Комментировать