29 Марта 2024 Пятница
 
Музыкальные новости

Клавішник гурту АнтитілА написав музику до кінофільму «Легка, немов пір’їнка»

18.10.2012
 

Один з учасників гурту АнтитілА став автором музики до кінофильму. Сергій Вусик, клавішник, аранжувальник  та людина яка відповідає в гурті АнтитілА за електронну складову саунду команди, виступив в якості композитора до спільної роботи українських та нігерійських кінематографістів, стрічки «Легка, немов пір’їнка» («Feathered dreams»).

«Легка, немов пір’їнка» - це історія звичайної молодої нігерійської дівчини Шаде, студентки київського медінституту, яка марить кар'єрою співачки. На шляху до мрії головній героїні належить зіткнутися з багатьма труднощами, подолати які їй допоможе віра у власний талант, завзятість і любов молодої людини - щирого і добродушного українського хлопця Дениса.

Режисером стрічки виступив українець Андрій Рожен, а от акторський склад змішаний – україно-нігерійський. Прем’єра «Легкої, немов пір’їнка» відбудеться в Лондоні, а наприкінці осені стрічка має з’явитися і в українському прокаті.

Сергій Вусик, клавішник, аранжувальник гурту АнтитілА: «Ми давно знайомі з режисером Роженом, який знімав для гурту АнтитілА декілька кліпів («Вибирай», «Будувуду»), тож коли мені надійшла від нього пропозиція,  я з радістю відгукнувся, адже писати музику для кіно – це моя давня мрія. Я  працював над саундтреком до «Легкої, немов пір’їнка» 11 місяців, і результатом моєї праці стали 25 інструментальних композицій, фінальна пісня «My everything», та перероблений фортепіанний супровід композиції Ray Charles - Every Time 60х років. Я дуже задоволений цією роботою, мені було дуже комфортно співпрацювати з усією знімальною групою, на мене не було тиску форматними рамками, мені було надано цілковиту свободу щодо творчості, тож я отримував від цієї роботи суцільне задоволення».


Трейлер



Офіційний сайт http://www.feathereddreams.com/

Фейсбук http://www.facebook.com/FeatheredDreams

 
Комментарии Комментировать
 
Комментировать