20 Апреля 2024 Суббота
 
Музыкальные новости

ТНМК записалися з Apollo 440

11.12.2009
 

«Танок на Майдані Конго» записали спільний трек з легендарними британцями Apollo 440. Композицію за назвою «OdesaDubStep» наразі вже можна почути в ефірі вітчизняних радіостанцій.

Обидва гурти познайомилися наприкінці 2007-го року в Одесі на одному з концертів і «закріпили» знайомство наступного року, коли Фагот на запрошення гурту завітав до лондонської студії музикантів. Під час спілкування виявилось, що Apollo 440 якраз працюють над треком, присвяченим відвідуванню України. Скориставшись нагодою, англійці запросили взяти участь у його запису і Фагота – щоб надати пісні специфічного колориту.

«Це був майже експромт, я десь з годину посидів над текстом і ми записали її того вечора, - говорить Фагот. - Я співав українською, Еван (Ewan MacFarlane) — англійською. В Україні був вже ранок і я відіслав хлопцям з ТНМК смс-ку — «Щойно записано трек Apollo 440 feat. TNMK — «OdesaDubStep». Зазвичай, коли йдеться про спільний трек з якоюсь західною зіркою, це відбувається через гроші — продюсери домовляються, ім’я працює, і т.д. В цьому випадку все було інакше — пропозиція надійшла від Apollo 440, яким подобається те, що робить ТНМК».

«Версія Apollo 440 увійде до їхнього нового альбому, а для себе ми зробили власний мікс, який діаметрально відрізняється від першого варіанту, - продовжує Фагот. - В Apollo це рок, а наш мікс більш фанковий і м‘який».

Ця версія треку «OdesaDubStep» увійде до нового альбому «ТНМК», над яким наразі працюють музиканти. І ще — за словами Фагота, «аполлівці» виказали бажання коли-небудь зіграти цю пісню в Одесі. Там, де все починалося.

Розпитати музикантів «ТНМК» про співпрацю з Apollo 440 та інші новини з життя гурту можна на веб-конференції, яка відбудеться 11 грудня о 13-00 на сайті видання «Обозреватель».

Источник: Пресс-служба группы
 
Комментарии Комментировать
 
Комментировать