25 Апреля 2024 Четверг
 
Музыкальные новости

Воплі Відоплясова гайда у Відпустку!

09.08.2010
 

12 серпня в столичному клубі Olmeca Plage, що в Гідропарку, відбудеться концерт та відкрита презентація чергової режисерської роботи Олега Скрипки – кліпу «Відпустка» на нову пісню гурту «Воплі Відоплясова». Особливий сюрприз чекатиме на найзапекліших фанів та прихильників автомобільної екзотики: в рамках презентації пройде благодійний аукціон, на якому буде представлений незвичайний лот – ексклюзивний кабріолет «Запорожець», машина-легенда та одна з головних дійових осіб нового кліпу.

Це диво техніки та творчої думки було створено у Запоріжжі, в стінах Hot Rod Factory, засновником і власником якої є Барон Оберхаузен (Олександр Мозговий). За три робочих дні команда Барона, що спеціалізується на реставрації старих авто,
реконструкції нових та конструюванні справжніх хот-родів, перетворила звичайний «Запорожець» на стильний кабріолет: зрізала дах, занизила борти, замінила двигун, пофарбувала... Кошти, виручені від продажу залізного коня, будуть спрямовані на розвиток дитячого відпочинку – їх отримає Дитячий історичний табір ім. Євгена Чикаленка в селищі Кононівка Черкаської області.

Долучитися до аукціону зможуть всі власники вхідних квитків. Початок заходу – о 19-00. Замовлення квитків за телефоном (067) 445 63 52.

Источник: music.com.ua
 
Комментарии Комментировать
 
Комментировать