20 Апреля 2024 Суббота
 
Музыкальные новости

«Небезпечна» зйомка нового відео гурту С.К.А.Й.

Тэги: С.К.А.Й.
01.11.2012
 

Останнього жовтневого дня в Києві відбулися зйомки нового відео гурту С.К.А.Й. на перший сингл майбутнього четвертого альбому гурту - пісню «Небезпечна».

Зйомки проходили в самому центрі Києва, в унікальному будинку, що був збудований в кінці XIX століття, який являє собою справжній архітектурний шедевр та носить назву «Замок барона». Знімальним процесом керував талановитий режисер Максим Стецков. За його задумом, в основі кліпу лежить історія про сучасних Бонні та Клайда, які заради своєї мрії та кохання готові піти на будь-який злочин. Й хоча вони розуміють, що надія на вдалий кінець досить таки примарна, але вони вирішують ризикнути…

Олег Собчук, вокаліст гурту С.К.А.Й.: «Чому ми вирішили обрати саме пісню «Небезпечна» нашим першим синглом нового альбому? В першу чергу – вона нам дуже подобається! Також вона уособлює новий напрямок музичного розвитку гурту С.К.А.Й. Вона є концептуально інакшою та суттєво відрізняється від всього того, що ми робили раніше. І ця відмінність абсолютно в усьому – в тексті, в музиці, в вокальній подачі. Ця пісня неймовірно драйвова та по-справжньому рок-н-рольна, і ми сподіваємося, що вона займе гідне місце в нашому творчому доробку та сподобається всім шанувальникам нашої творчості».

Вже зовсім скоро очікується поява синглу «Небезпечна» в радіомережі, а трохи згодом, відбудеться презентація однойменного відео в українському телеефірі.

 
Тэги: С.К.А.Й.
Комментарии Комментировать
 
Комментировать